Δελτίο Τύπου - Εσπερίδα «Τα δικαιώματα του παραγγελιοδόχου μεταφοράς, με έμφαση στο προνόμιο (παρακρατήσεως) επί των μεταφερομένων εμπορευμάτων και αναφορά στην ακριβόχρονη μεταφορά.»

Δελτίο Τύπου

Για ακόμη μία φορά ο στόχος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος με την αμέριστη συμπαράσταση των εταιρειών μελών του είχε απόλυτη επιτυχία.

Τόσο η μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους των εταιρειών του κλάδου, σε μία κατάμεστη αίθουσα, όσο κυρίως οι εισηγήσεις αλλά και τα συμπεράσματα, οι διευκρινίσεις και οι προτάσεις που προέκυψαν από τον ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων  ήταν τα θετικά αποτελέσματα της Εκδήλωσης που, πρόσφατα, διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L, με θέμα:

«Τα δικαιώματα του παραγγελιοδόχου μεταφοράς, με έμφαση στο προνόμιο (παρακρατήσεως) επί των μεταφερομένων εμπορευμάτων

και αναφορά στην ακριβόχρονη μεταφορά.»

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα στελέχη των εταιρειών μελών και μη μελών του Συνδέσμου μας που συμμετείχαν ενεργά στην Εσπερίδα μας καθώς και τον εισηγητή μας Δρα Μιχάλη Πατεράκη, Επισκέπτη Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δικηγόρος, του οποίου η εισήγηση ήταν ακριβής και εμπεριστατωμένη και παρουσίασε τεκμηριωμένες προτάσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου στην καθημερινή τους λειτουργία.

 

Με χαιρετισμούς

 

Εμμανουήλ Βιτσαράς                                       Νικόλαος Αργυρίδης

Πρόεδρος Δ.Σ.                                               Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.

137 Syngrou Ave. N. Smyrni 171 21, Athens - Greece +30 210 9317941-2 +30 210 9317940

Βody representing international forwarding and logistics services enterprises.

Ordinary member of Hellenic Federation of Enterprises

Ordinary Member of FIATA

Ordinary Member of Permanent Logistics Committee

 

 

Newsletter

Enter your email to join our mailing list!

IFFAG&L

ASSOCIATION

OF INTERNATIONAL

FREIGHT FORWARDERS

& LOGISTICS ENTERPRISES

OF GREECE

This site uses cookies to provide users with the best experience. By selecting 'acceptance' you consent to the use of 'cookies'.