ΙΝΤΕΡΣΙΤ ΕΠΕ

Additional Info

  • Phone: +30 2310 710830
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

H ΙΝΤΕΡΣΙΤ ΕΠΕ , έχει αποκλειστικά δραστηριότητες που εντείνουν την διεθνή επιχειρηματικότητα της . Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα της σαν διεθνή διαμεταφορέα. Οι πελάτες που εξυπηρετούνται κατά το 90 % είναι εξωτερικού , σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Τσεχία και Ουγγαρία, ενώ το υπόλοιπο 10% είναι πελάτες εσωτερικού, οι οποίοι έχουν επίσης αποκλειστικά, δραστηριότητες στο εξωτερικό.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004, δραστηριοποιείται στον τομέα των διεθνών μεταφορών και αποθηκεύσεων ξηρού φορτίου, κατά κύριο λόγο τροφίμων και ποτών, ενώ από το 2015 έχει μπει δυναμικά και στον τομέα μεταφοράς φορτίου ελεγχόμενης θερμοκρασίας, συντήρησης και κατάψυξης.

Βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, σε σημείο εύκολα προσβάσιμο για οποιοδήποτε όχημα, λειτουργούν ιδιοκτητες εγκαταστάσεις, όπου συστεγάζονται σε ενιαίο χώρο τα γραφεία με τους τρεις χώρους αποθήκευσης εμπορευμάτων, κάτι το οποίο συντελεί στην καλύτερη λειτουργία και συντονισμό των φορτώσεων. Στόχος μας είναι η άρτια εκτέλεση της μεταφοράς, τόσο όσο αφορά την διεκπεραίωση της όσο και τον τρόπο φόρτωσης.

137 Syngrou Ave. N. Smyrni 171 21, Athens - Greece +30 210 9317941-2 +30 210 9317940

Βody representing international forwarding and logistics services enterprises.

Ordinary member of Hellenic Federation of Enterprises

Ordinary Member of FIATA

Ordinary Member of Permanent Logistics Committee

 

 

Newsletter

Enter your email to join our mailing list!

IFFAG&L

ASSOCIATION

OF INTERNATIONAL

FREIGHT FORWARDERS

& LOGISTICS ENTERPRISES

OF GREECE

This site uses cookies to provide users with the best experience. By selecting 'acceptance' you consent to the use of 'cookies'.