EUROGROUP SINGLE MEMBER SA

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο: 210 5519 800
  • Fax: 210 5519 862
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξιόπιστες λύσεις στην μεταφορά και τα Logistics

Με τριάντα χρόνια αξιοπρεπούς παρουσίας στον χώρο των Μεταφορών, η εταιρία EUROGROUP SINGLE MEMBER SA, συνεχίζειανανεωμένη να παρέχει στην πολύτιμη πελατεία της, αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς (Διεθνείς Οδικές Μεταφορές – Ναυτιλιακό, εισαγωγή/εξαγωγή – Αεροπορικές Μεταφορές,- Αποθηκεύσεις διανομές.

Η εταιρία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των Logistics μέσω της Τελωνειακής της Αποθήκης , και ήδη επισήμως ΑΕΟ σε πλήρη μορφή, και του crossdocking.

Οι εγκαταστάσεις της  EUROGROUP SINGLE MEMBER SA διαθέτουν στεγασμένο και ανοιχτό χώρο, πλέον των 6500 τμ., με άδεια Α’ Κατηγορίας και αδειοδότησης από τα Τελωνεία Ελευσίνας, Πειραιώς και Αερολιμένος Αθηνών, για τις υπηρεσίες : Τελωνειακής Αποθήκευσης Logistics,  Τελωνειακής αποταμίευσης, προσωρινής εναπόθεσης και αποταμίευσης Κοινοτικών φορτίων.

Στόχος της εταιρίας είναι η πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών της με «εργαλεία» το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της, που λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας των στην εκτέλεση των Τελωνειακών και άλλων διατυπώσεων, και του καθαρού Τελωνειακού Μητρώου της Εταιρίας, οι πελάτες της απολαμβάνουν τα πλήρη πλεονεκτήματα των Τελωνειακών διευκολύνσεων  και απλουστεύσεων με χρήση ιδίων Τραπεζικών εγγυήσεων σε προηγμένο τεχνολογικά περιβάλλον.

Πρόσθετα η παροχή εξειδικευμένων Ναυτιλιακών και Αεροπορικών μεταφορών  και λύσεων από όλο τον Κόσμο, είτε με απευθείας η Ομαδικών φορτώσεων, παρέχει στους πελάτες της την σιγουριά, την σοβαρότητα και την άνεση της εξεύρεσης λύσεων για οιοδήποτε πρόβλημα.

Το μότο της EurogroupS.A.,  είναι «Εμπιστευθείτε μας. Μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε την δύναμη σας»

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".