Euromare

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο: +30 2310-519236
  • Fax: +30 2310-51014
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕuroMare Forwarding LTD εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών. Με μία δυνατή παρουσία στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, η εταιρία μας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της μεταφοράς.
Ο τρόπος διακίνησης των εμπορευμάτων επιλέγεται πάντα με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη και ποικίλλει από θαλάσσια μεταφορά, η οποία είναι και η βασική δραστηριότητα της εταιρίας, σε αεροπορική και οδική αλλά και μεταφορά με τρένο.

Η πολιτική της εταιρίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς. Η μακρόχρονη προϋπηρεσία και παρουσία των στελεχών της Εuromare στο χώρο της ναυτιλίας, αλλά και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της αποτελούν εγγύηση στην ποιότητα διαχείρισης φορτίων. Το τμήμα πωλήσεων δεσμεύεται για την άμεση παροχή ναύλων έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο το συνδυασμό του μικρότερου χρόνου μεταφοράς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρία μας συνεργάζεται με ένα αξιόπιστο δίκτυο πρακτόρων για την τελική διεκπεραίωση μιας υπεύθυνης / ολοκληρωμένης και άρτιας μεταφοράς σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η παροχή υπηρεσιών δεν σταματά στην απλή μεταφορά αλλά εκτείνεται και στις λοιπές απαιτήσεις αυτής όπως για παράδειγμα στις τελωνειακές διαδικασίες, αποθήκευση εμπορευμάτων, εσωτερική μεταφορά / μεταφόρτωση, πλήρωση, φόρτωση / εκφόρτωση, για κανονικά και εκτός κανονικών διαστάσεων φορτία και πολλές άλλες.

Η ΕuroMare Forwarding LTD  είναι μελος του Ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου, Μέλη της IATA Cargo agent καθώς και ασφαλισμένη από την  εταιρεία Lloyd’s

  Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, Αθήνα - Ελλάς   +30 210 9317941-2   +30 210 9317940

Φορέας εκπροσώπησης των επιχειρήσεων διεθνούς διαμεταφοράς και παροχής υπηρεσιών Logistics.

Τακτικό μέλος του ΣΕΒ

Τακτικό μέλος της FIATA.

Τακτικό μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics.

 

Άμεση συνεργασία με φορείς παραγωγικών τάξεων (ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ, κλπ)

Λόγοι εγγραφής

  • Συνεχή και άμεση ενημέρωση
  • Επιμόρφωση των στελεχών
  • Συμμετοχή στις Επιτροπές
  • Συναντήσεις με Φορείς
  • Χρήση εντύπων της FIATA
  • Συλλογική επίλυση προβλημάτων
  • Συνεργασία, αλληλεγγύη

Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".